Vi söker Sveriges nästa talang

- Våga ta steget!

utbildning för framtidens frisörer

På Göteborgs Frisörskola erbjuder vi en högkvalitativ utbildning för dig som vill bli frisör. Vår utbildning består både av teoretiska och praktiska moment som ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli en eftertraktad frisör.

Våra lärare är duktiga och erfarna inom sitt områden. Lärarna ger dig den personliga och individuella handledning du behöver för att utvecklas som frisör.

Kontakta oss

031-16 92 08
info@goteborgsfrisorskola.se
facebook.com/gfskolan

Skicka din intresseanmälan för frisörutbildning i Göteborg till Göteborgs Frisörutbildning. Bli en eftertraktad frisör med vår utbildning.

Heltid

Bli en skicklig och säker frisör med vår grundutbildning på 10 månader.

Du pluggar på heltid 40h/vecka och avslutar med ett delprov som berättigar dig till ett yrkesbevis som frisör.

Pris: 129.000 kr
Längd: 1500 timmar (heltid)
Antal månader: 10 Månader

Frisörstudenter praktiserar klippning på sin frisörutbildning Göteborgs Frisörskola

Deltid

Lär dig grunderna och bli en utmärk frisör med vår grundutbildning på 12 månader.

Du pluggar på heltid 30h/vecka och avslutar med ett delprov som berättigar dig till ett yrkesbevis som frisör.

Pris: 149.000 kr
Längd: 1500 timmar (heltid)
Antal månader: 12 Månader

Frisörstudenter praktiserar klippning på sin frisörutbildning Göteborgs Frisörskola

Komplettera

Vi erbjuder en skräddarsydd utbildning för att komplettera dina tidigare kunskaper inom frisöryrket.

Du får en personlig och individuell handledning inom de områden du behöver utvecklas inom.

Pris: Offert
Längd: Skräddarsyttt
Antal månader: Skräddarsytt

Kommande Utbildningsstarter på Göteborgs Frisörskola

Vidareutbilda

Vidareutveckla dina kunskaper och färdigheter inom frisöryrket med vår skräddarsydda utbildning.

Få experthandledning och träna på nya tekniker för att ta din karriär till nästa nivå.

Pris: Offert
Längd: Skräddarsyttt
Antal månader: Skräddarsytt

Vill du istället skräddarsy din utbildning efter din takt, komplettera dina kunskapar eller vidareutbilda dig? Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Vi går igenom finansering & hjälp några sidor framöver.

Vill du istället skräddarsy din utbildning efter din takt, komplettera dina kunskapar eller vidareutbilda dig? Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Vi går igenom finansering & hjälp några sidor framöver.

Frisörstudenter praktiserar klippning på sin frisörutbildning Göteborgs Frisörskola

"För dig som verkligen vill bli frisör!"

Skärmavbild 2023-02-07 kl. 13.23.19

Läs vår elev Samiras egna ord om vår frisörutbildning på heltid.

Vad tycker du om våran frisörutbildning? 

Jag började den här utbildningen den 12/1-15 och det är bland det bästa valet jag har gjort! Att få lära sig så mycket om det man brinner för. Det har liksom inte gått en dag då jag inte har lärt mig någonting nytt. 

Hur är klassen och gemenskapen? 

Mina kollegor har blivit som min nya familj och skolan som mitt hem då jag spenderar mestadels av tiden i skolans salonger. 

Vad är så speciellt med vår skola jämfört med dem andra du besökte innan du valde oss? 

Min största anledning är att utbildningen till 90% består av praktik. Eftersom man har riktiga kunder i princip varje dag får man otroligt bra övning. Det krävs att man tar mycket initiativ och visar engagemang. Du styr till stor del själv hur mycket du lär dig under de 9 månaderna. 

Vad gjorde att du valde vår skola? 

Begåvade lärare och ljusa, fina lokaler som vi både studera och arbetar i. Jag pendlar 25 timmar i veckan och det är verkligen värt det för den här utbildningen. Jag stortrivs och rekommenderar verkligen skolan till alla som går i tankarna att bli frisör.

Kontakta oss

031-16 92 08
info@goteborgsfrisorskola.se
facebook.com/gfskolan

Schemaexempel

(Tider och upplägg varierar)

09.30

ELEVER OCH PERSONAL TAR EMOT DIG I ENTRÉN

09.35

RUNDVANDRING I SKOLAN

09.50

LEKTIONSBESÖK

11.00

LUNCHRAST

12.00

LEKTIONSBESÖK

13.10

AVSLUTANDE SAMTAL OCH FRÅGESTUND

Elev för en dag

DET BÄSTA SÄTTET ATT LÄRA KÄNNA VÅRA UTBILDNING.

Du vet väl om att du har möjlighet att göra ett skolbesök under en vanlig skoldag på alla våra skolor? Att komma och vara elev för en dag är det bästa sättet att verkligen lära känna våra skola och utbildning. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

BOKA TID

För att boka tid för ett skolbesök anmäler du dig genom att ringa in till oss eller maila med önskad dag du vill besöka oss.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

När du kommer till skolan tas du emot och blir väl omhändertagen av personal och elever som introducerar dig till skolan och programmet du är intresserad av. Någon av våra elever visar dig sedan runt och du får följa med på några lektioner. I slutet av besöket får du möjlighet att ställa alla de frågor du kan tänkas ha.

Du vet väl om att du har möjlighet att göra ett skolbesök under en vanlig skoldag på alla våra skolor? Att komma och vara elev för en dag är det bästa sättet att verkligen lära känna våra skola och utbildning. 

Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

BOKA TID

För att boka tid för ett skolbesök anmäler du dig genom att ringa in till oss eller maila med önskad dag du vill besöka oss.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

När du kommer till skolan tas du emot och blir väl omhändertagen av personal och elever som introducerar dig till skolan och programmet du är intresserad av. 

Någon av våra elever visar dig sedan runt och du får följa med på några lektioner. I slutet av besöket får du möjlighet att ställa alla de frågor du kan tänkas ha.

Vi ser fram emot
att få träffa dig!

Vi vill att du ska
lyckas som frisör!

Du som väljer Göteborgs frisörskola blir en del av vår satsning på gemenskap – som ska stärka dig som individ, få dig att må bra och lyckas under din utbildning hos oss.

Standard på vår skola

Göteborgs Frisörskola strävar efter att främja en god hälsa och välbefinnande för sina elever, eftersom man tror att detta leder till bättre prestationer i skolan. Skolan har en samarbetande personal som arbetar tillsammans för att stödja eleverna under hela deras utbildning, oavsett om de går igenom svåra eller lättare perioder.

fÖR DIN FRAMGÅNG

Målsättningen för Göteborgs Frisörskola är att stärka elevernas hälsa, utveckling och studieresultat. 

Skolan prioriterar elevernas välbefinnande och mående, samt säkerställer att de trivs i skolmiljön. Skolan är engagerad i att säkerställa elevernas framgång och välbefinnande.

Vad våra elever säger

Vad våra
elever säger

Emelie LarssonElev
Read More
"Började på Göteborgs Frisörskola nu i September 2016. Det är över mina förväntningar, riktigt trevliga lärare och ledning.

Lokalerna känns ljusa och fräscha en trevlig atmosfär. Vi har lärt oss otroligt mycket på redan kort tid tack vare att det inte är för stora grupper så lärarna hinner med att coacha oss.

Rekommenderar verkligen att söka sig hit."
HendricaElev
Read More
"Jag började skolan utan några för-kunskaper inom frisöryrket, det ändrades snabbt tack vare väl utbildade lärare och ledning som pedagogiskt och proffsigt ledde mig genom utbildningen.

Rekommenderar verkligen denna skola!

Tack till alla lärare och rektor för en rolig och givande tid."
CorneliaElev
Read More
" Dom 10 bästa månaderna i mitt liv. Jag minns första veckan i skolan, det var så mycket information som jag aldrig trodde att jag skulle ta in, men när jag efter 10 månader lämnade skolan kände jag mig så trygg och så redo att stå på egna ben.

Göteborgs frisörskola kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer alltid tacka alla lärare för bästa tiden. "
Previous
Next

”Började på Göteborgs Frisörskola nu i September 2016. Det är över mina förväntningar, riktigt trevliga lärare och ledning. Lokalerna känns ljusa och fräscha en trevlig atmosfär. Vi har lärt oss otroligt mycket på redan kort tid tack vare att det inte är för stora grupper så lärarna hinner med att coacha oss. Rekommenderar verkligen att söka sig hit.

Emelie Larsson

Jag Började skolan utan några för-kunskaper inom frisöryrket, det ändrades snabbt tack vare väl utbildade lärare och ledning som pedagogiskt och proffsigt ledde mig genom utbildningen.

 Rekommenderar verkligen denna skola! Tack till alla lärare och rektor för en rolig och givande tid.”

Hendrica

” Dom 10 bästa månaderna i mitt liv. Jag minns första veckan i skolan, det var så mycket information som jag aldrig trodde att jag skulle ta in, men när jag efter 10 månader lämnade skolan kände jag mig så trygg och så redo att stå på egna ben. Göteborgs frisörskola kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer alltid tacka alla lärare för bästa tiden.

Cornelia

Studenter vid Göteborg Frisörskola skissar hårdesign
Bli frisör med en utbildning från Göteborgs Frisörskola. Vi erbjuder kurser och utbildningar för frisörer på alla nivåer i Göteborg.

Hur mycket kostar utbildningen?

Kontakta Göteborgs Frisörskola för Information om Frisörutbildning

Priset för en frisörutbildning varierar beroende på vilken typ av utbildning och längd du väljer. En grundutbildning i frisöryrket kostar mellan 129 000 – 149 000 kronor medan en vidareutbildning inom specifika områden som färgning eller styling kan kosta mycket mindre.

Det är förståeligt att en utbildning som kostar 129.000:- är mycket pengar, därför har vi goda samarbeten med Wasa Kredit där du kan delbetala utbildningen från bara 1.500:-/månaden räntefritt.

Det är viktigt att tänka på att investering i en utbildning kan ge stor avkastning i form av en långsiktig karriär och ekonomisk trygghet för många år framöver.

En utbildning som frisör kan ge många olika möjligheter, och det är ett yrke som alltid kommer att vara efterfrågat. En utbildning på Göteborgs Frisörskola ger dig den bästa möjligheten att utvecklas som frisör och att få en spännande och givande karriär.

vad är kraven för att söka till utbildningen?

Kraven är att man ska ha ett grundläggande kunskap i svenska eller engelska i tal och skrift, man ska ha fyllt minst 16 år, med föräldrarnas medgivande. Det finns inget krav på gymnasiebetyg.

Behöver du hjälp med finansieringen och tydligare förklaring så tveka inte på att höra av er till oss.

Kontakta oss

031-16 92 08
info@goteborgsfrisorskola.se
facebook.com/gfskolan

Kraven är att man ska ha ett grundläggande kunskap i svenska eller engelska i tal och skrift, man ska ha fyllt minst 16 år, med föräldrarnas medgivande. Det finns inget krav på gymnasiebetyg.

Behöver du hjälp med finansieringen och tydligare förklaring så tveka inte på att höra av er till oss.

På Göteborgs Frisörskola erbjuder vi olika alternativ för finansiering av din frisörutbildning. Vi har samarbeten med finansieringsinstitut och kan hjälpa dig att hitta den lösning som passar bäst för dig, t ex räntefri delbetalning för endast 1.500:- / månaden. En utbildning är en investering i din framtid och vi vill göra allt vi kan för att hjälpa dig att nå dina mål. 

Kontakta oss idag för att diskutera din finansieringsmöjligheter och lär dig hur vi kan hjälpa till att göra drömmen om att bli frisör till verklighet.

Att välja rätt utbildning är en viktig beslutning som påverkar resten av ens karriär. Det kan ibland vara svårt att veta vad man vill och vilken utbildning som passar ens intressen och färdigheter bäst. Men det är ingen skam att be om hjälp när det gäller sådana viktiga beslut.

Hos Göteborgs Frisörskola är vi här för att hjälpa dig. Vi har erfarenhet och kunskap om frisörutbildningen och kan hjälpa dig att förstå vad som krävs för att bli en framgångsrik frisör. Vi erbjuder även möjligheter att besöka oss och träffa våra lärare och elever, så att du kan få en inblick i vår skola och vad vi har att erbjuda

Göteborgs Frisörskola är stolta över att vara godkända av Frisörföretagarna och Handelsanställdas förbund. Det innebär att vi uppfyller deras höga krav på utbildningskvalitet och branschkännedom.

Som elev på Göteborgs Frisörskola har du möjlighet att bli medlem i Frisörföretagarna och få tillgång till alla deras förmåner. Detta inkluderar exklusiva förmåner, kostnadsfri juridisk- och företagsrådgivning, möjligheter till nätverkande och event i hela landet samt möjlighet att stötta arbetet för en bättre frisörbransch.

På Göteborgs Frisörskola strävar vi efter att jobba med de mest framstående varumärkena inom frisörbranschen. Vi använder oss av varumärken som Wella, Maria Nila, Kevin Murphy, Lanza och Olaplex för att säkerställa att våra elever får den bästa möjliga utbildningen och är förberedda på arbetslivet som frisör.

Ja. Sannolikheten är också då större att du får säkert plats på din utbildning om du har godkända krav för att söka till utbildningen.

Ta steget och skicka in din intresseanmälan nu.

”idag driver jag egen frisörsalong tack vare min utbildning på göteborgs frisörskola"

”idag driver jag egen frisörsalong tack vare min utbildning på
göteborgs frisörskola"

Cendrica elev 2020