Göteborgs frisörskola

Boka frisörbehandling i Göteborg hos Göteborgs Frisörskola

Klipp eller färg

Boka frisörbehandling Göteborg

Ni har möjlighet att boka klipp & färgbehandlingar i tre olika kategorier.

– Utförs av frisör (Behandlingen utförs av legitimerad frisör)

– Elev Nivå 1 (Eleven klarar enklare klippningar och färgbehandlingar men får stöd och handledning av lärare.)

– Elev Nivå 2 (Eleven har större erfarenhet och börjar närma sig slutet av sin utbildning. Lärare finns för att handleda vid behov.)

Vad för behandling vill du göra idag?

Göteborgs Frisörskola är en ledande utbildningsanstalt för frisörer i Göteborg. Vi erbjuder praktiska och teoretiska frisörkurser för alla nivåer, från nybörjare till avancerade frisörer. Bli en framgångsrik frisör med oss idag

Frisörbokning

Här får du en utförlig klippning hos en av våra bästa frisörer. Vi börjar alltid med en noggrann konsultation med dig som kund.

Boka frisörbehandling Göteborg hos Göteborgs Frisörskola

Nyansering av håret

En nyansering kan användas för: Uppfräschning av färgen. Reducerat gula/oönskade toner i kombination av slingor vid behov.

Få en utbildning till frisör på Göteborgs Frisörskola. Vi erbjuder praktiska och teoretiska kurser för alla nivåer. Läs mer om vår frisörutbildning här.

Sling/ombré/balayage

Vi påbörjar med en konsultation för Sling/ombré/balayage axellångt hår utan klipp, utförd av elev från 1000:-

Förbättra hårets hälsa med en Olaplex behandling på Göteborgs Frisör Skola. Lär dig mer om behandlingen och boka din tid idag.

OLAPLEX - behandling

Detta innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Till skillnad från traditionella hårvårdsprodukter så adderas inte något till håret utan Olaplex-molekyl skapar en jonisk laddning som lagar bindningarna.

Keratinbehandling på Göteborgs Frisörskola

Keratin behandling

Keratin är ett protein som finns naturligt i hår, hud och naglar. Proteinet lägger sig som ett lager på hårstrået och skyddar den känsliga insidan. När detta lager ligger platt på hårstrået ser håret mer glansigt ut. 

Läs om frisörutbildning i Göteborg och få svar på de vanligaste frågorna om innehåll, krav, kostnader och arbetsmarknad.

Elevbehandling

Skolans elever tar emot modeller/kunder till mycket förmånliga priser.Som kund har du möjlighet att välja vilken behandling du önskar och får rådgivning och hårkonsultation innan påbörjad klipp/behandling.