Keratinbehandling Göteborg

Få mjukt hår!

Keratinbehandling Göteborg

Keratinbehandling är perfekt för dig som vill ha slätt och mjukt hår. Den tar bort friss, gör håret glansigt och lättskött. Passar även bra för behandlat hår som är torrt och slitet.

Nedan staplar vi alla behandlingar som är tillgängliga att boka inom keratinbehandling.

Klicka på behandlingen du är intresserad utav för att se våra lediga tider.

Våra keratinbehandlingar

Keratinbehandlingar axellångt hår
240 minuter, Från 2 200 kr
 

 
Keratinbehandling långt hår
240 minuter, Från 2 800 kr

Keratinbehandling - En Guide till Friskare och Mjukare Hår

Söker du efter en enkel lösning för frissigt och skadat hår? En keratinbehandling kan vara den perfekta lösningen för dig! I den här guiden täcker vi allt du behöver veta om keratinbehandlingar. Detta inkluderar vad de är, hur de fungerar, vem de är lämpliga för och hur du kan förlänga deras livslängd.

Vad är en keratinbehandling?

En keratinbehandling är en hårbehandling som syftar till att förbättra hårets kvalitet och hanterbarhet. Behandlingen innehåller en formel med keratin, ett protein som är naturligt förekommande i håret. Genom att täcka håret med en skyddande beläggning av keratin, kan behandlingen hjälpa till att skydda håret från skador och slitage samt förbättra dess textur och glans.

Vem är det lämpligt för?

Keratinbehandlingar är lämpliga för personer med frissigt, krulligt eller skadat hår som söker en enklare hårvårdsrutin. De är också lämpliga för personer som önskar ett mjukt, glansigt och frizz-fritt hår.

Hur länge varar en keratinbehandling?

En keratinbehandling kan vara effektiv i upp till tre månader, beroende på hårets kvalitet och den personliga vårdsrutinen. För att bibehålla behandlingens effekt är det viktigt att använda keratinprodukter och undvika hårvårdsprodukter som innehåller sulfater och salt.

Är en keratinbehandling skadligt för håret?

När utförd av en professionell frisör med kvalificerad utbildning, är en keratinbehandling inte skadligt för håret. Det är viktigt att använda säkra och högkvalitativa produkter för att undvika skador på håret.

Kan man tvätta håret efter en keratinbehandling?

Ja, du kan tvätta håret efter en keratinbehandling, men det är viktigt att använda milda, sulfatfria schampon och balsam för att bibehålla behandlingens effekt.