Nu är det dags
förverkliga din dröm
att bli frisör.

Har du intresset av att bli frisör eller vill bredda dina nuvarande kunskaper?

Göteborgs Frisörskola är en seriös, inspirerande, välmeriterad frisörskola som har ett syfte och mål att utbilda dig med högsta möjliga kvalité där du lär dig yrket från grunden med fokus på trender, kreativitet och teknik.

Boka in ett gratis videomöte med oss.

Nu har du chansen att helt kostnadsfritt boka in ett personligt möte med rektor Emelie för Göteborgs Frisörskola.

Under videomötet går Emelie igenom hur utbildningen är utformad och du har möjlighet att ställa alla dina frågor.

Ställ dina frågor direkt - Boka Gratis videomöte med Emelie.

Nu har du chansen att helt kostnadsfritt boka in ett personligt möte med Rektor Emelie för Göteborgs Frisörskola.

Under videomötet går Emelie igenom hur utbildningen är utformad, vilka yrkesteoretiska och flertalet praktiska moment som väntar, vad som förväntas av dig som elev och så har du möjlighet att ställa alla dina frågor. Se det som en virtuell fika!

Utbildningen är anpassningsbar

Har du svårt att ta dig till skolan varje dag? Vår utbildning är anpassningsbar och du har möjlighet att plugga på distans.

9/10 klarar utbildningen

Vi hjälper våra elever hela vägen till ett giltig gesällbrev som är ett bevis på avlagt gesällprov inom ett hantverksyrke.

Unikt för vår skola - Praktik

Du som är elev på vår skola tränar på riktiga kunder, det här är unikt för vår skola och du har goda möjligheter att bygga upp din kundkrets redan från utbildningen hos oss.

Boka videomötet för att
lära dig mer om skolan.

Unik möjlighet att
bredda kunskaperna.

Samtliga anställda på Göteborgs Frisörskola är välutbildade och diplomerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket. 

Lärarna är ständigt uppdaterade med det senaste inom hårvärlden och med ledning av dessa professionella lärare håller Göteborgs Frisörskola en intensiv och effektiv utbildning på hög nivå.

Skolans mål är att ge eleverna en relevant grundutbildning i frisöryrket, med vikt på Klippteknik och Färgteknik. Vi börjar med undervisning på dockhuvuden och går sedan över till modeller.

Eleverna skall under hela utbildningen förberedas till senare salongsarbete. Lärarna på skolan värderar kontinuerligt vad som är den viktigaste kompetensen för eleverna att ha. Vi följer upp våra elever även efter avslutade studier.

5/5

Vad våra elever säger

Jessica
Jessica Examinerad Frisör
Read More
Började utbildningen och trivs så bra. Lärarna är inspirerande och bryr sig om oss elever. Lagom stora klasser och alla kommer jättebra överens.

Det bästa är att vi har mycket praktik i salongen där vi får öva på många olika kunder. Rekommenderas varmt till er som vill bli frisörer.

Du lär dig bland annat...

Klippteknik

Vi inleder alltid med att låta våra elever genomgå teoretiska genomgångar och demonstrationer för att bygga en solid grund med omfattande kunskap.

Permanent

Vi lär dig klassiska och kreativa tekniker för långt och kort hår med hjälp av olika typer av spolar.

Färg, form och stil

Vi vägleder dig i hur du bör tänka när du och kunden tillsammans väljer vilka färger och former som passar denne bäst.

Prova en dag på vår skola!

Vill du veta mer eller kanske t.o.m testa på en dag på vår skola helg gratis? Boka ett gratis videosamtal med rektor Emelie för att få en genomgång av utbildningen. Under mötet kan du boka in en gratis prova på dag hos oss!

Se till att förverkliga din dröm,
boka mötet gratis idag.