Välmeriterat

Vårt team

Emelie Minott

Rektor

Emelie, rektor och utbildningsansvarig på Göteborgs Frisörskola, har drivit skolan sedan sommaren 2017, hon är utbildad frisör, drivit salong 18 år utbildat i försäljning och service. 

Malin Moberg

lÄRARE

Malin, frisörlärare på Göteborgs Frisörskola, har 9 år erfarenhet av frisöryrket, gesällbrev, mästarbrev. Tävlat inom frisör, har undervisat i frisörkurser och haft hand om frisörvisningar i Norge. 

Hon undervisar i klippteknik, färgteknik, färg, stil och form, extensions, håruppsättningar inom bröllop och fest

Emelie Söder

Lärare

Emelie, frisörlärare på Göteborgs Frisörskola, är utbildad frisör och makeupartist. Hon har 17 års erfarenhet av frisöryrket, 7 år som frisör på flera salonger och 8 år som stylistlärare och 10 år som frisörlärare.

Har gesällbrev, mästarbrev och har en behörig lärarutbildning.

Hon undervisar i klippteknik, hår och kemi, permanent, delprov/gesäll, makeup.

+ 0
Examinerade frisörer av oss
+ 0
Nöjda recensioner om oss.
+ 0
Nöjda klippkunder
0 % klarar utbildningen vid första försöket.

Göteborgs Frisörskola är 

En skola
som erbjuder professionell

frisörutbildning för alla. Vi är är en seriös, inspirerande, välmeriterad frisörskola som har ett syfte och mål att utbilda dig med högsta möjliga kvalité där du lär dig yrket från grunden med fokus på trender, kreativitet och teknik.

Frisörutbildning på hög nivå

Samtliga anställda på Göteborgs Frisörskola är välutbildade och diplomerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket.

Lärarna är ständigt uppdaterade med det senaste inom hårvärlden och med ledning av dessa professionella lärare håller Göteborgs Frisörskola en intensiv och effektiv utbildning på hög nivå.

Fokus på klippteknik och färgteknik

Skolans mål är att ge eleverna en relevant grundutbildning i frisöryrket, med vikt på Klippteknik och Färgteknik. Du börjar med att få undervisning på dockhuvuden och går sedan över till modeller.

Vi är en

Godkänd frisörutbildning

Göteborgs Frisörskola är godkänd av Frisörföretagarna och Handelsanställdas förbund. Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation för frisörer och som arbetar för en seriös, trygg och lönsam bransch.

Som medlem i Frisörföretagarna får du exklusiva förmåner, tillgång till kostnadsfri juridisk- och företagsrådgivning samt möjligheter till nätverkande och event i hela landet. Dessutom är du med och stöttar arbetet för en bättre frisörbransch. 

På skolan och salongen jobbar vi med följande varumärtken:

  • Wella
  • Maria Nila
  • Kevin Murphy
  • Lanza
  • Olaplex